Newton NEW Coin Nedir? Newton NEW İncelemesi

0
839

Newton (NEW) projesi topluluk ekonomisi için altyapıyı hedefleyen bir blockchain projesidir. Projenin birçok yerde kullandığı slogansa bu amaçla uyumlu olarak “Herkes Ekonomik Gelişmeden Direkt Olarak Faydalanabilmeli” şeklindedir.

Arz sayısı olarak baştan 100 milyar adetlik bir sayı belirlenmiştir. Newton projesi insan makine ekonomisi başlığı altında da çözümler geliştirmeyi hedeflemektedir. Bunları hedeflerken “Newchain” isimli kendisine ait bir zinciri kullanmaktadır. Bu zincir içersinde ana zincir ve alt zincir yapısı bulunmaktadır. Ana zincir içersinde hesap yönetimi, New coinlerin yönetimi, alt zincir yönetimi, insan-bilgisayar ağı yönetimi desteklenecektir.

Alt zincir ise ana zincir ve alt zincirler arasında değer işlemlerini sağlayan çoklu fikir birliği mekanizmaları ve veri yapıları gibi belirli hizmet sistemlerini destekleyecektir.

Ayrıca Newchain üçüncü taraf geliştiriciler için belirli miktarda New coini belirleyip doğruladıktan sonra yeni bir altzincir oluşturma fırsatını sunar.

Ana zincir ekonomik bir model oluşturmak için Delegated Proof of Stake konsesüs algoritmasını kullanır.

Sistem aynı zamanda akıllı sözleşmelerin yapımını kolaylaştırmak için lojistik bilgi, bankacılık verileri, tıbbi veriler, denetlenebilir bilgi hizmetleri sunar.

New coin Binance DEX; Huobi; MXC; Hotbit ve BİKİ gibi pek çok borsadan satın alınabilir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz