Muse, Albümünü Polygon Tabanlı NFT Platformunda Yayınlayacak

0
401
MUSE
MUSE

İngiliz rock grubu Muse’un yaklaşmakta olan yeni albümü, Polygon destekli platform Serenade’de sınırlı sayıda NFT olarak yayınlanacak. İkonik rock grubu Muse’un dokuzuncu stüdyo albümü “Will of the People” 26 Ağustos’ta NFT olarak piyasaya çıkacak ve İngiltere ve Avustralya’da listelere girecek ilk albüm olacak.

2014 yılında kurulan Muse, diğer birçok ödülün yanı sıra 2007, 2010 ve 2011’de En İyi İngiliz Grup NME Ödülü’nü, 2019’da En İyi Dünya Sahne Performansı için MTV Avrupa Müzik Ödülü’nü ve 2011 ve 2016’da En İyi Rock Albümü Grammy Ödülü’nü kazandı. 2020’de Mused, dijital koleksiyonlar oluşturmak için Dapper Lab’ın CryptoKitties projesinde de çalıştı.

Albüm sanatçıların NFT patlamasından yararlanmalarına yardımcı olan “çevre dostu” platform Serenade aracılığıyla satılacak. Serenade’in CEO’su Max Shand, “Muse’un her zaman yenilik ve müziklerini hayranlara sunmanın sınırlarını zorlama konusunda büyük bir iştahı vardı, bu nedenle yeni albümlerinin deneyimini yükseltmek için bu teknolojiyi kullanmak çok mantıklı geldi” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz