Michael Saylor’a Göre Bitcoin Bir Amerikan Rüyasıdır

0
315
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Ünlü Bitcoin (BTC) savunucusu, lider kripto para birimi altından üstün olduğunu açıkladı. MicroStrategy Inc.’in CEO’su ve kurucu ortağı olan dijital girişimci Michael Saylor, New York Ekonomi Kulübü üyeleriyle konuştu ve ekonomistlerin kral para hakkında neden yanıldıklarını anlattı.

Bloomberg Crypto’nun makalesine göre, Saylor, New York Ekonomi Kulübü’nün önde gelen ekonomi bilimcileriyle yaptığı toplantıdaki tartışmaya katıldı. Saylor, enflasyona ve piyasa volatilitesine karşı korunmanın yeni bir yolu olarak insanların Bitcoin’e (BTC) yatırım yaptığını belirtti. Saylor, Bitcoin’i altınla kıyaslayarak altının geliştirilip kiralanamayacağını söyledi ve BTC’nin altından (XAU) daha iyi bir riskten korunma yöntemi olduğunu belirtti.

Nasdaq ile işlem gören MicroStrategy, Bitcoin’in en büyük kurumsal sahibidir: şu anda 125.051 Bitcoin’e veya toplam arzının %0.595’ine sahiptir. Son alımı 1 Şubat 2022’de gerçekleşti; firma 25 milyon dolar daha BTC satın aldı. Şimdilerde şirket, Bitcoin’i %30 kârla elinde tutuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz