Meltem Demirörs’e Göre Bu Seferki Bitcoin Yarılanması Farklı Olacak

0
1374

Herkes 2020’deki Bitcoin ödül yarılanması ile ilgili büyük beklentilere girmişken Coinshares’den Meltem Demirörs konu ile ilgili çarpıcı çıkarımlarda bulundu.

Demirörs; Bitcoin (BTC) piyasasının yönünün geçmişe göre çok farklı olduğunu ve yarılanma döneminin de geçmişten çok farklı olabileceğini söyledi. Demirörs’e göre piyasaya giren büyük kurumsal firmaların sayısının artmış olması fiyat hareketlerinin geçtiğimiz yarılanmalara göre daha kestirilmez olmasına sebep olacak.

“Bitcoin pazarında artık daha büyük firmalar var. Bitcoin için çok daha derin bir pazardaki yönlülüğün, insanların yarılanma sırasında ticaret yapma şeklini değiştireceğini düşünüyorum. 

CoinShares yöneticisi, piyasa koşullarının talebin artıp arzın düşmesi ile birlikte Bitcoin’i satmayıp elinde tutmaya daha uygun olduğunu belirtti.

İnsanların emeklilik hesaplarında bir güvence olarak Bitcoin tutmak istediklerini belirten Demirörs ayrıca “İnsanların yarılanmada nasıl ticaret yaptıklarını, özellikle de bazı yüksek frekanslı ticaret firmalarının ne yapacağını görmenin ilginç olacağını düşünüyorum.”  dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz