Lido Finance, 29 Milyon Dolar Değerinde Token Satıyor

0
260
Lido Finance
Lido Finance

Şüpheli teklif, LDO’nun geçen hafta yaşadığı %200 ralliyi mahvedebilir. Lido Finance, merkezi olmayan yönetişim platformundaki oylama sayfasına göre ayı piyasasına hazırlanmak için mevcut bir hazinenin “çeşitlendirilmesi” için oylamaya başladı. Dragonfly şirketi yatırıma öncülük edecek ve 10 milyon token satın alacak. Satılan miktarın kilidi hemen açılacak ve bir alıcıya tam oy hakkı verilecektir. Oylama sayfasına göre, LDO belirteci başına 1,45 dolarlık fiyat “uygun” kabul ediliyor.

Ayrıntılı bir satış yapısına ve anlaşmanın OTC niteliğine sahip olmasına rağmen, bazı LDO sahipleri mevcut tekliften pek memnun kalmadılar ve dünden beri gördüğümüz %20 düzeltmeyi ağırlaştırarak tokenlerini piyasada sattılar.

LDO rallisinin arkasındaki ana sebep

Ethereum Merge güncellemesi, Lido Finance’in Ethereum 2.0 staking sözleşmesindeki rolü göz önüne alındığında, mevcut LDO rallisinin ana tetikleyicisidir. Güncelleme tarihinin açıklanması, son birkaç gün içinde sahiplerine neredeyse %200 kar getiren büyük bir LDO token rallisine neden oldu.

Beklendiği gibi, token aşırı derecede aşırı satın alındı ​​ve yukarıda belirtilen satış teklifinin körüklediği kısa vadeli bir düzeltmeyle karşı karşıya kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz