Kripto Para Analistlerinden Bitcoin Tahminleri

0
519

Bitcoin 9.700 seviyesinde işlem yaparken tanınmış kripto analistleri genel olarak fiyattan memnun ayrıca bazı analistler Bitcoin’in yakında yükselmeye devam edebileceğini söylüyorlar. Bilindiği gibi Bitcoin yakın zaman önce 10.000 dolar seviyesinin üzerine yükselmişti ancak şimdilerde bu seviyenin altında işlem görüyor. Kripto para analistleri 10 bin doların ardından fiyatlar daha da aşağı düşmediği için memnun gözüküyor. Bazıları ise bu geri çekilmenin yakında biteceğini düşünüyor.

Kripto Trader Josh Rager Bitcoin’in 9.800 dolar seviyesini geçmesinin önemli olduğunu vurguladı. Rager lider kripto paranın bu seviyeyi kırması halinde kısa vadede tekrar yükselişe geçebileceğini söyledi.

Hollandalı analist Michael van de Poppe ise Bitcoin’in 9.400- 9.450 dolar civarında olmadığı için mutlu. Poppe’ye göre bu seviyenin altına inmek Bitcoin’i 8.750 dolara ve muhtemelen daha düşük bir seviyeye götürebilir.

Kripto traderı @ George1Trader, BTC hakkında pozitiftir ve küçük bir düşüşten sonra 9.850 dolara ulaşmasını beklediğini açıkladı.

Ayrıca Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto pazarında, özellikle Bitcoin söz konusu olduğunda, geri çekilmelerin kaçınılmaz olduğuna inanıyor, bunun nedeninin ise kitle psikolojisi olduğunu düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz