Kripto Analistleri Kısa Vadeli Bitcoin Tahminlerini Açıkladı

0
649

Bitcoin ödül yarılanmasına iki aydan biraz daha fazla zaman kalmışken Bitcoin, 8.900 dolar seviyesinin altında işlem görüyor. Koronavirüs nedeniyle borsalar sorun yaşarken birçok yatırımcı BTC de dahil olmak üzere kriptolarını paraya çevirebileceğine inanıyor. Ancak, kripto para analistleri Bitcoin’in kısa vadede yükselmesini bekliyor ve büyük finans ajansı Weiss Ratings bir sonraki Bitcoin boğa koşusu için olası bir başlangıç ​​zamanı öngörüyor.

Hollandalı analist Michael van de Poppe, kısa vadede Bitcoin fiyatı tahminini yayınladı. Poppe’ye göre lider kripto para 8.700 doları yeniden test edecek ve orada tutmayı başarırsa, 9.150 dolara yükselecek.

Bununla birlikte trader JOKER, 1 saatlik grafiğe göre mum 9.000 dolar seviyesine çıkarsa BTC fiyatının 9.300 dolara daha sonra da 9.800 dolara kadar yükselmeye devam edebileceğini belirtti.

Finansal analitik ajans Weiss Crypto Ratings ise Bitcoin için başka bir büyük boğa piyasasının başlayacağına inanıyor. Ajans yarılanmadan sonra yatırımcılardan Bitcoin fiyatının ne kadar yükseleceğini tahmin etmelerini istedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz