Kripto Analistleri Bitcoin’in Düşüşünü Yorumladı

0
800

Bitcoin fiyatı dün itibariyle sert bir satış dalgasıyla beraber 10.000 doların aşağısına düştü. Bunun üzerine ünlü analist ve trader Josh Rager, Bitcoin’in düşüşünün piyasalar için sağlıklı olduğunu ve birkaç haftalık aşağı yönlü fiyat hareketliliğinde yanlış bir şey olmadığını belirtti. Ayrıca Rager’a göre yatırımcılar Bitcoin satın almak için fırsat kolluyorlardı ve bu durum da onlara bu fırsatı sunuyor.

Ayrıca bazı analistler Bitcoin düşüşünün kısa süreli olacağını söyleyerek pazarın hala güçlü olduğunu belirtti. Örneğin analist Satoshi Flipper Bitcoin ve Altcoinlerin hala güçlü bir görünüm sergilediğine dikkat çekti.

Altcoin’lerde Düzeltme
Analistlere göre bu yıl içersinde % 120 artmış olan Ethereum için artık bir miktar düzeltme hareketi gerekiyordu. Diğer altcoinlerde de durum pek farklı değil. Çok hızlı bir şekilde yükselen yüksek hacimli altcoinlerde Bitcoin düşüşüyle beraber düzeltme hareketleri yaşanıyor. Ripple’ın XRP’si bir gecede % 6 düşerken, Bitcoin Cash % 7 düşerek 450 dolar oldu. Stellar % 6, Ethereum Classic ise % 12 oranında geri çekildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz