İngiltere Merkez Bankası Başkanı Kripto Yatırımcılarını Uyardı

1
383

İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, kripto paralar konusunda uyardı. Bailey kripto sahiplerinin büyük çöküşün eşiğinde tüm paralarını kaybedebileceklerini söyledi. Kripto paralar konusunda şüpheli olduğunu belirten Bailey, İngiliz parlamentosunun Hazine Komitesi önünde kripto para birimlerini “tehlikeli” olarak nitelendirdi.

Bailey, yıllardır kripto para birimlerine olan şüpheciliğini dile getiriyor. Bu ayın başlarında, insanların onları ancak tüm paralarını kaybetmeye hazırlarsa satın almaları gerektiğini söyledi. Ayrıca geçen Eylül’de Bailey, Bitcoin’i “çok riskli” olarak nitelendirdi. Geçtiğimiz hafta yaşanan düzeltmelerde toplam kripto para piyasası 1,4 trilyon doların üzerinde silindi. Neredeyse tüm kripto paralar %30’un üzerinde düşüş kaydetti. Ancak bu hafta başından beri piyasa toparlanmaya başladı.

1 Yorum

  1. uzanamadıkları ciğere mındar demek denir buna. vergi getiren yatırımlara yatırımcılar yönlenmediği için gelirlerinin düşme korkusu sebebi ile yapılmış bir açıklama. ya ayak uyduracaklar yada ayak uyduracaklar. vatandaşın 2 kuruşu cebinde kalıyor diye ne bu çemkirmeler ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz