Haftanın Önemli Bitcoin Ve Altcoin Haberleri

0
502
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Yerel medya kuruluşunun haberine göre Do Kwon, Sırbistan’a kaçtıktan sonra LFG’den 9.64 Bitcoin (120.000 $) nakde çevirdi.

2017’de aktif olan iki Ethereum cüzdanı fonlarını hareket ettiriyor. İki büyük Ethereum adresi birkaç saat önce uyandı ve yaklaşık 30 milyon dolar değerinde ETH’yi dışarı aktardı.

Büyük kripto para borsası Binance, kripto topluluğunu büyük XRP işlemlerinin yakın olduğu konusunda uyardı.

Schwartz, Buterin’i Xrp’yi anlamadığı veya cahil gibi davrandığı için eleştirdi. Ripple CTO’su David Schwartz, Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin’i Ripple ve XRP’yi yanlış tanıttığı için eleştirdi.

Whale Alert kripto izleme hizmeti tarafından bildirildiği üzere, son 12 saat içinde yaklaşık 42 milyon dolar değerinde XRP tokeni transfer edildi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, FTX skandalına karşı halkın tepkisi ile Wells Fargo’nun rekor kıran cezasına daha az görünür tepki arasındaki keskin eşitsizliği vurguladı.

Dubai’nin en lüks rezidansı için XRP ödemeleri kabul edildi. XRP kullanıcıları artık varlıklarını Keturah Reserve evleri satın almak için kullanabilirler. 

XRP, önemli bir kilometre taşını geçtikten sonra sahip sayısında tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı.

Büyük kripto transferlerini izleyen popüler kripto takipçisi Whale Alert tarafından bildirildiği üzere, son 24 saat içinde toplam 230 milyon XRP tokeni taşıyan üç büyük işlem tespit edildi.

Kripto istatistik portalı CryptEye’ye göre, geçen hafta 176,7 milyon Shiba Inu (SHIB) yakıldı. 

Yüksek performanslı blok zinciri Tezos’a (XTZ) yapılan son yükseltme, ölçeklendirme ve iş hacmi için yeni fırsatların kilidini açıyor. 

Cardano geliştiricileri, blockchain ve projelerle ilgili büyük yenilikleri ortaya koyuyor. Cardano ekosistemindeki bazı önemli iyileştirmeler, içinde faaliyet gösteren çeşitli geliştiriciler tarafından bugün açıklandı.

Piyasadaki en büyük Dogecoin balinası, ağdaki 1 numaralı cüzdanından memecoin blok zincirindeki en büyük beşinci adrese para aktararak şüpheli işlemler yapıyor.

Geçtiğimiz haftalarda çöken kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried, ABD’ye dönebilir.

Katman 2 ölçeklendirme platformu Polygon, 2022 yılı boyunca önemli başarılara imza attı. Bir blog gönderisinde belirtildiği gibi, Polygon ağında bir önceki yıla göre %152’lik bir artışı temsil eden 778.000 akıllı sözleşme devreye alındı.

Lido’nun fiyat performansı 2022’nin ikinci yarısında iç karartıcıydı ve en erken yatırımcılar bile token tutmayı risk olarak görüyor. 

Tesla (TSLA) ve kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) hisse senetleri, 2022’nin başından beri düşük performans gösteriyor ve her ikisi de yıldan bugüne yaklaşık %70 değer kaybetti.

Zincir üstü analitik firması Santiment’e göre, Cardano’nun anahtar köpekbalığı adres katmanı şu anda dört milyar ADA’ya sahip ve FTX patlamasından bu yana 331 milyon daha biriktiriyor. 

Bugün erken saatlerde, CNBC sunucusu Jim Cramer kripto para birimlerine karşı konuştu. Kripto para sektörünü “aptallar tarafından para yaratılması” olarak nitelendirdi ve Litecoin sahiplerine “aptal” olduklarını söyledi.

Cardano kurucusunun satış sonrası partide Snoop Dogg ile fotoğraf çekmesinin ardından CNFT satışları %33 arttı. 

Senato Bankacılık, Konut ve Kentsel İşler Komitesi başkanı kripto para birimi yasağını reddetmedi. 

Reuters tarafından yayınlanan son rapor, Binance’in mali durumunun ‘kara kutu’ olduğunu öne sürüyor. 

Sosyal medya devi Meta, yeni ortaya çıkan metaverse projesine şimdiye kadar milyarlarca dolar harcadı.

En büyük kripto para birimi ekosistemi olan Binance (BNB), promosyon etkinlikleri festivalini duyuruyor. 

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, FTX skandalına karşı halkın tepkisi ile Wells Fargo’nun rekor kıran cezasına daha az görünür tepki arasındaki keskin eşitsizliği vurguladı. 

OKX’in OKC Token’ı (OKT) Aralık ayında %45 artarken, rakibi Binance’in BNB’si %18 kaybetti.

Çinli elektrikli araç üreticisi Nio kısa bir süre önce, Ağustos 2021’den önce bazı gizli müşteri ve araç satışlarıyla ilgili bilgileri açığa çıkaran büyük bir veri ihlalini ortaya çıkardı.

Associated Press tarafından hazırlanan bir rapora göre, son beş yılda Kuzey Koreli siber suçluların 1,5 trilyon won (yaklaşık 1,2 milyar dolar) değerinde etkileyici bir kripto para çaldığı bildirildi.

Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin, popüler sosyal medya platformunda saltanatları kimin devralması gerektiğine dair düşüncelerini Twitter’da ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz