Haftanın Önemli Bitcoin Ve Altcoin Haberleri

0
531
Blockchain
Blockchain

Haftanın Bitcoin Haberleri

En iyi kripto para birimi Bitcoin, Haziran ortasından bu yana ilk kez 22.000 dolar seviyesini geri almayı başardı. BTC hafta başında %9.76 arttı.ABD Bağımsızlık gününden bir gün sonra, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre %5 arttı.

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, CNBC’ye yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, kripto para birimi fiyatlarının daha da düşebileceğini öngördü. 

Fidelity’den Timmer, Bitcoin’in değerinin 2013 seviyesine düştüğünü söylüyor. Fidelity’nin küresel makro direktörü Jurrien Timmer, yakın tarihli bir Twitter dizisinde Bitcoin’in “ucuz” olduğunu iddia ediyor. 

Kripto eleştirmeni Peter Schiff, Euro Pacific Bank’ın Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul edebileceğini belirtti.

Yakın tarihli bir Twitter ileti dizisinde, önde gelen analist Jim Bianco, Bitcoin’in enflasyondan korunma olarak başarısız olmasının ardından bir anlatı sorunu yaşadığını belirtti.

Haftanın Altcoin Haberleri

NFTGO verilerine göre bu, bir ENS alanı için bugüne kadarki en büyük ikinci satış oldu. ENS alan adı, 320.000 dolar değerinde 300 ETH gibi rekor bir fiyata satıldı.

ABD’de 4 Temmuz Bağımsızlık Günü’nün ardından, traderlar piyasadaki ikinci en büyük kripto para biriminin fiyatını yerel zirvelere iterek 1.120 dolara ulaştı. Ne yazık ki Ethereum tutarları için zincir üstü veriler, varlıkların hala baskı altında olduğunu gösterdi.

Ethereum günlük grafikte ana direnç çizgilerinden birine ulaştı, ancak bunu o kadar kolay kırmayabilir. 

En büyük kripto para borsası olan Coinbase, önemli miktarda Ethereum’u yeni cüzdanlara taşıdı. 

Fidelity’den Timmer, Bitcoin’in değerinin 2013 seviyesine düştüğünü söylüyor. Fidelity’nin küresel makro direktörü Jurrien Timmer, yakın tarihli bir Twitter dizisinde Bitcoin’in “ucuz” olduğunu iddia ediyor.

Ripple, hukuk ekibine iki yeni avukat ekledi. Blockchain şirketi Ripple, hukuk ekibini güçlendirmek için ekibine iki Kellogg Hansen avukatı ekledi. 

XRP, XRPL Labs’in duyurusunun ardından piyasa değeri zirvesinde yükselmeye devam ediyor. Çalışma haftasının sonunda XRP, CoinMarketCap’in piyasa değeri zirvesinde Cardano’yu (ADA) geride bıraktı. 

Shiba Inu’nun sahip sayısı, son fiyat düşüşüne rağmen artmaya devam ediyor. Shibainuart’a göre, Shiba Inu 1.190.350 sahibini aştı. 

Pazar günü lider geliştirici Input Output tarafından yayınlanan bir duyuruya göre, Cardano’nun Vasil hard forku blok zincirinin test ağında başlatıldı. Şirket, etkinliğin, çok beklenen yükseltmenin uygulanmasına yönelik “önemli bir sonraki adım” olduğunu belirtti. 

Solana, mevcut pazar düşüşüyle ​​2021 yaz seviyelerinde yana kayıyor. Solana (SOL), 27 Haziran’dan bu yana %20 değer kaybetti. 

WhaleStats’a göre 71. sırada yer alan ve 40 milyon XRP’ye sahip büyük bir BNB balinası olan “Martian Manhunter”, 1.256,188 dolar değerinde 18.800.433 DOGE satın aldı.

ATOM’un etkileyici Temmuz yükselişi, THORChain duyurusundan sonra netleşti. 5 Temmuz’da Cosmos projesinden ATOM tokeninin en popüler ve önde gelen DeFi protokollerinden biri olan THORChain’e (RUNE) entegre edileceği biliniyordu. 

Almanya merkezli finansal hizmet sağlayıcısı Vivid Money, SHIB’ye desteğini açıkladı.

Dogecoin, Elon Musk nedeniyle artan bir şekilde benimsendiğini görmeye devam ediyor. Elon Musk’un altyapı ve tünel inşaat hizmetleri şirketi Boring Company, CNN tarafından yakın tarihli bir rapora göre Dogecoin ödemeleri için destek sağladı. 

Three Arrows Capital ve Voyager Digital’i iflas başvurularına sürükleyen ve Celsius ve BlockFi’yi likidite zorluklarıyla karşı karşıya bırakan fırtınalı kripto kışına rağmen, FTX CEO’su Çarşamba günü Reuters ile yaptığı röportajda likidite sıkışıklığının en kötüsünün geçtiğini ifade etti. 

Tesla CEO’su Elon Musk, The Boring Company’nin artık bir yolculuk için ödeme olarak Dogecoin’i kabul ettiği haberine tepki olarak “mümkün olan her yerde Doge’u desteklemeye” devam edeceğini söyledi. 

DOGE tekrar önemli fiyat seviyesinin üzerine çıktı. DOGE’nin Haziran başında düşmesinden bu yana yarım aydan fazla bir süre sonra, DOGE token başına 0,07 ABD dolarına geri döndü.

Dogecoin, fiyat düşüşüne rağmen üçüncü en popüler kripto para birimi olmaya devam ediyor.

Son tweet’lere göre, Shiba Inu artık çevrimiçi spor ayakkabı satın almak için kullanılabilecek. SHIB, Dripto çevrimiçi pazarında kullanıcıların spor ayakkabı, giyim ve lüks aksesuarlar alıp satmasına olanak tanıyan bir ödeme yöntemi haline geldi. 

Büyük Cardano cüzdanları son zamanlarda ADA’yı istifliyor. Santiment zincir üstü veri toplayıcı, Cardano fiyatının bu yıl düşük kalmasına rağmen, büyük cüzdanların ADA’yı boşaltmayı bıraktığını ve bu parayı biriktirmeye devam ettiğini bildirdi. 

Altcoinler
Altcoinler

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri

İngiliz Ordusu’nun resmi Twitter, Facebook ve YouTube hesapları Pazar günü neredeyse dört saat boyunca ihlal edildi ve dolandırıcılar, NFT koleksiyonlarını ve kripto para dolandırıcılığını teşvik etti. 

Güç durumdaki kripto para hedge fonu Three Arrows Capital, blockchain güvenlik şirketi PeckShield tarafından sağlanan verilere göre, on milyonlarca dolar değerinde Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) stablecoinleri kripto para borsası KuCoin’e aktardı.

Daha önce JPMorgan’ın varlık yönetimi satış başkanı olan Samir Shah, kripto para odaklı yatırım şirketi Pantera Capital’de baş işletme görevlisi pozisyonunu almak için bankadan ayrıldı.

Nexo bugün, Singapur merkezli kripto kredi kuruluşu Vauld ile gösterge niteliğinde bir ön sözleşme imzaladığını duyurdu.

15.6 milyon dolarlık Bitcoin sattıktan sonra Argo, bu hafta geçen ay çıkardığından daha fazla para sattığını açıklayan ikinci kripto madencisi oldu.

Önde gelen iki ekip, merakla beklenen işbirliklerinde yeni Web3 oyun başlıklarını ortaya çıkarmaya hazır. 

Önde gelen kripto borsası Binance bugün, İspanyol yan kuruluşu Moon Tech Spain’in 7 Temmuz’da Bank of Spain’de Sanal Varlık Servis Sağlayıcısı (VASP) olarak kayıtlı olduğunu duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz