Goldman Sachs Bitcoin Vadeli İşlemleri İçin Galaxy Digital İle Ortaklık Kurdu

0
359

Goldman Sachs, Bitcoin vadeli işlem ticaretini genişletmek için Galaxy Digital ile güçlerini birleştirdi. 18 Haziran tarihinde yayınlanan CNBC raporuna göre bankacılık devi Goldman Sachs, CME Group’un Bitcoin vadeli işlemlerini Galaxy Digital ile ortaklaşa alıp satmaya başladı. Mike Novogratz’ın kripto para birimi şirketi Galaxy Digital, bankanın likidite sağlayıcısı olarak görev yapacak. Goldman Sachs, Bitcoin alım satımını Mart ayında yeniden başlattı. Şirket bu ayın başlarında, Ethereum ticaretine genişleme planını da duyurdu.

Goldman’ın Asya-Pasifik dijital varlıklar başkanı Max Minton, bankacılık kurumunun kullanıcı talebine yanıt vermek amacıyla Bitcoin vadeli işlemlerini genişlettiklerini dile getirdi. Minton ortaklık ile ilgili olarak şu sözleri söyledi:

“Amacımız, kullanıcılarımızı en iyi uygulama fiyatlandırmasıyla donatmak ve ticaret yapmak istedikleri varlıklara güvenli erişim sağlamaktır. 2021’de buna artık kripto da dahil ve çok çeşitli likidite mekanlarına ve kripto para ekosistemini kapsayan farklılaştırılmış türev yeteneklerine sahip bir ortak bulduğumuz için mutluyuz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz