Gizlilik Politikası

Kullanım Şartları

  • Sitede yazılan yazılar yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
  • Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.
  • Kriptoteknikhaber.com adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, contact[at]kriptoteknikhaber.com mail adresine mail atabilirler.İncelenip ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır
  • Haberler ve hizmetler Facebook, Twitter, Telegram dâhil üçüncü tarafa ait içerik veya başka web sitelerine linkler içerebilir, çeşitli reklam ağlarının linklerini barındırabilir ve içerikler sosyal medya mecralarında paylaşılabilir. Kripto Teknik Haber herhangi bir üçüncü taraf web sitesini desteklemez, kefil olmaz ya da sorumluluk kabul etmez. Buna ek olarak, üçüncü taraf web siteleri kontrolümüz altında değildir ve web sitelerinin içeriğindeki veya bunlara yapılan herhangi bir değişiklik ve güncelleme dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, üçüncü taraf web sitelerinin içerik ve gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir.

    Gizlilik Sözleşmesi

  • Kullanıcı Verilerinin Kaydedilmesi ve Güvenliği:
    Siteyi ziyaret eden kullanıcılara (ZİYARETÇİ) ait hiçbir özel veri kayıt altına alınmamaktadır. Ziyaretçilerin site kullanıma dair veriler ancak anonim olarak site gezinme deneyimini geliştirmek amacıyla kaydedilebilmektedir.
  • Kullanıcı Verilerinin Bilgilerinin Kullanımı:
    ZİYARETÇİ’lerin sistem üzerindeki kullanım verileri, daha iyi bir kullanıcı deneyimi geliştirme çalışmaları ve sistem iyileştirmelerinde referans veri olarak kullanılabilmektedir.Ayrıca kullanım verileri; sistem geliştirme süreçlerinde istatistiksel bilgi sağlaması açısından anonim olarak kaydedilebilir, 3. kişi ve kuruluşlarla paylaşılabilir.

    Siteye üye olurken paylaşılan ya da daha sonraki süreçlerde belirtilen kullanım tercihleri, site üzerindeki içeriklerden daha kolay yararlanılabilmesi için dikkate alınır. Sitenin kullanıcı tercihlerine göre şekillenen dinamik alanlarında, içerikler kullanıcı tercihlerine göre öncelikli olarak sunulabilmektedir.

  • Kullanıcı’nın sosyal medya platformları (örn. Facebook, Twitter, Telegram, Instagram gibi sosyal paylaşım siteleri) aracılığıyla web sitesine bağlanması veya üye olması halinde Kullanıcı’nın ve arkadaşlarının bu sosyal medya hesaplarındaki paylaşıma açık profil ve verileri, web sitelerinde ve uygulamalarında gezinme/trafik bilgileri gibi yöntemlerle de kişisel verileriniz elde edilebilir ve işlenebilir. Ayrıca yasal mevzuatın gerekli veya zorunlu kıldığı diğer durumlarda, yasal gereklilikleri yerine getirmek üzere Kullanıcı’lara ait kişisel veriler işlenmektedir.
  • Gizlilik Güvencesi sadece bu web sitesi içerisinde geçerlidir ve diğer web sitelerini kapsamamaktadır. ( http://www.kriptoteknikhaber.com ) Bu web sitesinden link ile gidilecek diğer web sitelerindeki kullanım ile ilgili o sitelere ait gizlilik güvencesi ve Kullanım Şartları geçerlidir. Kripto Teknik Haber’in sorumluluğunda değildir.