Ethereum’da Analistler Düşüş Bekliyor – ETH Teknik Analizi

0
589

Bitcoin’in son dönemdeki düşüşünden en zararlı çıkan kripto paralardan biri de Ethereum (ETH) oldu. Bu yazı hazırlandığı sırada 145 dolar seviyesinden işlem gören ETH’nin kritik 150 dolar seviyesinde tutunamamasını değerlendiren pek çok analist ETH’nin bir yükseliş hareketine başlamadan önce daha da düşüp ciddi alım fırsatı verebileceği konusunda hemfikir. Ethereum’un dibi gördükten sonra teknik geliştirmeler hikayesi ile yükselebileceği tahmin ediliyor.
[cryptocurrency_widget type=”inline-label” template=”basic” color=”default” assets=”ETH~USD” api=”cryptocompare.com” realtime=”true” animation=”flash”]

Aşağıdaki tabloda Ethereum’un çeyreklere göre performansına bakıldığında en büyük oranda düşüşün son çeyreklerde olduğu ortaya koyuldu. Ethereum geleneği bozmayarak bu çeyreği de ciddi bir düşüş ile kapatabilir.

138 dolara iğne atan fiyat 138 aşağıya kırıldığı taktirde 125 dolar seviyesine kadar gerileyebilir. Yukarı yönlü ise 155 dolar seviyesinin üzerinde yapılacak bir kapatma düşüş senaryosundan uzaklaşıldığını gösterebilir.

Günlük bazda ETH’nin düşen üçgen formasyonunda olduğunu düşünün bir analiste göre formasyon tamamlandı ve sonucunda fiyat 120-130 dolar seviyesine kadar düşecek.  Ethereum’da korkutan senaryo ise psikolojik 100 dolar seviyesinin kırılması.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz