Ethereum Fiyat Performansı Bu Metrikle Tahmin Edilebilir

0
352
Ethereum (ETH)
Ethereum (ETH)

Piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum’un hareketini tahmin etmenin birçok yolu var. Bunlardan biri, AAVE, Compound ve MakerDAO’yu içeren Toplam Kredi Üstün Metriklerine karşı USD cinsinden normal Ethereum fiyatı olan Delphi Digital tarafından sunuldu.

Teknik olarak metrik, ağdaki mevcut likidite miktarını yansıtır. Grafiğe baktığımızda da görebileceğimiz gibi, bahsi geçen çözümlerdeki likidite, Ethereum’un fiyat performansını doğrudan etkiliyor. Yüksek korelasyon sayesinde likiditeyi bir analiz aracı olarak kullanabiliriz. Sektördeki en büyük ikinci kripto para biriminin performansı büyük ölçüde ticaret hacmine, pazarın derinliğine ve ağın genel kullanımına bağlı olduğundan, Ethereum’un piyasanın likiditesine olan sıkı bağımlılığı kimseyi şaşırtmamalıdır.

Makroekonomik faktörlerin yanı sıra, Ethereum, son derece düşük ağ etkinliği nedeniyle artan bir ihraç döneminden geçiyor. Ağdaki aktivite olmadan, Ethereum’un yakma mekanizması amaçlandığı gibi çalışmayacak ve kripto para birimini bir kez daha enflasyonist hale getirecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz