Dorsey: BTC Twitter’ın Geleceği İçin Çok Önemli

0
400

Twitter CEO’su Jack Dorsey, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) Twitter’ın geleceği için kilit trendlerden biri olacağını açıkladı. CEO Bitcoin’in ikinci çeyrek kazanç çağrısında şirketin geleceğinin “büyük bir parçası” olacağını söyledi ve dijital para biriminin Twitter ürünlerini ve hizmetlerini daha da dönüştürme potansiyelini özetledi.

Bitcoin’e internetin yerel para birimi olarak atıfta bulunan Dorsey, BTC’yi ticaret, abonelikler ve Twitter Tip Jar ve Super Follows gibi yeni özellikler dahil olmak üzere mevcut Twitter hizmetlerine entegre etme fırsatları olduğunu duyurdu. Dorsey ayrıca Bitcoin’in yapay zeka ve ademi merkeziyetçiliğin yanı sıra Twitter’ın geleceği için üç önemli trendden biri olduğunu belirtti. Dorsey’nin bu açıklamaları, Tesla CEO’su Elon Musk ve Ark Invest’ten Cathie Wood ile birlikte sanal BTC etkinliği “The B Word”de Bitcoin’i tartışmasından kısa bir süre sonra geldi.

2020 yılının son çeyreğinde ödeme şirketi Square ile Bitcoin satın alan Dorsey büyük bir Bitcoin yatırımcısına dönüştü. Dorsey Twitter hesabındaki biyografi kısmına yazdığı Bitcoin kelimesini ilk yatırımından bu yana hiç değiştirmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz