Chatex, Telegram Üzerinden Kripto Para Ticaretini Başlattı

0
307

Estonya merkezli IZIBITS OÜ şirketi, Telegram messenger tabanlı p2p kripto pazarı Chatex Bot‘un Türkiye’ye açıldığını duyurdu. Şirket yerel pazarın perspektiflerini gerçekleştiriyor ve insanlara kripto para birimine daha adil erişim, daha düşük ücretler ve daha yüksek şeffaflık vermeyi planlıyor.

Chatex, borsalar tarafından oluşan tekelleşmeyi kırarak, kripto açısından etkin bir finansal sistem kurmayı hedefliyor. Bu noktada kripto para birimini eşler arası (p2p) bir şekilde yasal ve güvenli bir şekilde ticaret yapma imkanına olanak veriyor.

Chatex, hizmet alanını Türkiye’ye genişleterek yerel halkın, kullanıcıların diğer insanlarla kripto para birimi anlaşmaları yapabileceği kapsamlı bir ekosistem sunuyoru. Şu an BTC, ETH, USDT, TRX, LTC) dahil 9 dijital varlık alım satımını destekleyen çoklu para birimi cüzdanına sahip.

CHATEX NASIL ÇALIŞIR?

Botta insanlar diğer gerçek kullanıcılarla kripto varlıklarını takas edebilirler. Bot bir kefil görevi görür ve anlaşmalara müdahale etmez. Gerçek kişi olan hakemler her sorunu çözer ve bireysel olarak tartışmaları yönetirler.

Genel olarak, 7/24 çalışan ve kullanıcıların botla ilgili tüm sorunlarla hızlı ve objektif olarak başa çıkmalarına yardımcı olan ChateEx hakemleri, yöneticiler ve asistanlar dahil olmak üzere destek ekibi sayesinde her türlü sorunda kullanıcıya hizmet vermektedir.

Chatex’in bot formatında çalışması ve Telegram messenger’a entegre olması sayesinde servis tamamen optimize edilmiş ve kullanımı kolaydır. Kullanıcılar p2p pazarına erişebilir, Telegram’ı destekleyen herhangi bir cihaz üzerinden birkaç tıklama ile kalite ve kullanıcı dostu arayüz ile kripto para alıp satabilirler.

Chatex’te, kullanıcı p2p fırsatlarından ortalama 10 dakika kazanıyor. Bir reklam oluşturmak, pazara koymak ve diğer tüccarlarla anlaşma yapmak birkaç dakika sürüyor. Kullanıcılar borsada çok miktarda bitcoin satın alabilir ve daha yüksek oranlarda ancak daha az hacimde Chatex’te satabilirler. Platform çok kullanışlıdır, böylece kullanıcılar mevcut reklamları izleyebilir ve pazardaki oran hareketlerine bağlı olarak oranları özelleştirebilir.

GÜVENLİK

Chatex en son güvenlik teknolojilerini kullanmaktadır. Bot, güvenli bir ekosistem olarak kabul edilen Telegram’a dayandığından Chatex’i kesmek imkansızdır. Kullanıcı dostu ve sezgisel bir arayüzle bir araya gelen Chatex bot, piyasadaki en şeffaf çözümlerden biridir

Hizmet, BitGo anlık ödeme özelliğini ve Chatex hesabında ek bir PIN kodu ayarlama kullanılabilirliğini destekliyor

Ayrıca, Chatex üzerinde, sistem içindeki tüm transferler ücretsizdir. Düşük para çekme komisyon ücretleri (BTC için 0.0002) ve ayrıca kripto-fiat ve kripto-kripto reklamları yerleştirmek için sırasıyla % 0.7 ve % 0.15 ücretler söz konusu.

Chatex Hakkında: Chatex, Avrupa Birliği Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Genel Yönetmelik (GDPR) uyarınca faaliyet gösteren resmi lisanslı bir finansal hizmettir. Şu andan itibaren yaklaşık 110.000 aktif kullanıcı hizmete kayıtlı.  Chatex’e Buradan kayıt olup hizmeti deneyebilirsiniz.

Web sitesi: https://chatex.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz