Carlita, DJ Tennis ve Calamar Crew, TOKEN 2049’DAN Sonra Sahnede Başrolde Olacak

0
414
TOKEN2049
TOKEN2049

SİNGAPUR — 8 Eylül 2022 — Asya’nın önde gelen kripto konferansı TOKEN2049, bu yılki Eylül sayısının resmi kapanış etkinliği olan AFTER 2049’un DJ kadrosunu duyurdu. İstanbul merkezli DJ ve prodüktör Carlita, elektronik ikonu DJ Tennis ve Moojo, Mo-Shi ve Leon (Calamar Crew)’ün bulunacağı AFTER2049, 30 Eylül Cuma günü şehrin en ikonik binasının çatısını yani Marina Bay Sands’ı ele geçirecek.

Hem Singapur silüetinin eşsiz, kesintisiz manzarasını sunan ikonik gözlem güvertesinde hem de Singapur’un en ikonik gece hayatı kurumlarından biri olan CÉ LA VI’da yer alan AFTER 2049, Formula 1 Singapur Grand Prix 2022’nin ilk antrenman turu ile birlikte ağırlanacak. Özel etkinlik, Singapur Grand Prix yarışı hafta sonunun en büyük partisi olacak olan gece yarışının canlandırıcı manzaralarını içerecek.

TOKEN2049’un Kurucusu Raphael Strauch şunları söyledi: “AFTER 2049, ilk günden itibaren bizi destekleyen topluluğumuza, ortaklarımıza ve konuşmacılarımıza teşekkür etme şeklimizdir. Bölgedeki yükselen yıldızlardan bazılarını sergilerken elektronik müziğin en büyük isimlerinden bazılarını bir araya getirmekten heyecan duyuyoruz. 5.000’den fazla katılımcıyla Asya’nın en büyük kripto etkinliği olacak olanın arkasından gelen AFTER 2049, Singapur ve daha geniş Asya Pasifik bölgesindeki gece hayatı etkinlikleri için çıtayı yükseltmeye hazırlanıyor.”

AFTER 2049 için sınırlı sayıda bilet, 13 Eylül’den itibaren Resident Advisor aracılığıyla satılacaktır.

TOKEN2049 Singapur, Singapur Grand Prix yarış hafta sonu öncesinde 28-29 Eylül tarihleri ​​arasında yapılacak olan konferansın Singapur’daki ilk başlangıcını işaret ediyor. AFTER 2049 sponsorları arasında Asya’nın Web 3.0’a tek duraklı ağ geçidi ve bölgenin önde gelen velayet dışı stake hizmetleri sağlayıcılarından biri olan RockX; çekirdek blok zinciri altyapı şirketi Parity Technologies; lider blockchain ve dijital para odaklı risk sermayesi şirketi Cypher Capital; merkezi olmayan finans ve metaverse ürünleri için tek duraklı, zincirler arası toplayıcı XY Finance; Asya merkezli tam yığın tescilli risk sermayesi şirketi Newman Capital; ve Singapur merkezli kripto tek boynuzlu at ve dijital varlıklar finansal hizmetler platformu Matrixport.

Katılımcılar, daha geniş kripto ve Web3 arenasının tüm yönleri hakkında endüstrinin önde gelen girişimcilerinden ve düşünce liderlerinden bazılarını duyabilecekler. Asya Kripto Haftası kapsamında, TOKEN2049 katılımcıları, hafta boyunca gerçekleşen tam bir yan etkinlikler, konferanslar, ağ oluşturma etkinlikleri, atölye çalışmaları ve partilere katılmayı bekleyebilirler.

AFTER 2049  için ek sponsorlar arasında önde gelen Güney Koreli oyun şirketi Wemade; dünyanın en büyük kripto para türevleri kopyalama ticaret platformu Bitget; ademi merkeziyetçilik ve topluluk aracılığıyla EOS Ağı için koordineli bir gelecek inşa eden EOS Network Foundation; dijital varlık değişimi AAX; küresel çevrimiçi kimlik doğrulama platformu Trulioo; kripto para birimi ve türev borsası OKX; merkezi olmayan ve açık kaynak protokolü Syscoin; küresel dijital varlık değişimi Zipmex; ve işbirlikçi Web3 kimlik bilgisi altyapısı Galxe.

AFTER 2049  partisi bilet satın almak için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://ra.co/events/1578263.

TOKEN2049 Singapur hakkında daha fazla bilgi ve sürekli güncellemeler için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.asia.token2049.com/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz