Cardano, ETH Büyümesinden Yararlanıyor

0
252
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

Kripto para piyasasının toparlanması son yedi gündür devam ederken, daha fazla trader ve yatırımcı fonlarını kripto para piyasasına geri getiriyor. Ethereum’a ek olarak Cardano, XRP ve LDO gibi varlıklar da toplanıyor ve çift haneli kazançlar gösteriyor. Cardano’nun akıllı sözleşmeleri yayınlaması ve Vasil hard fork sürümü, projenin ekosisteminde şimdiden temel bir değişimdir. Kripto para piyasasındaki ralli bozulmadan kalırsa Cardano, Ethereum’un büyümesinden yararlanmaya devam edecek.

ETH ile karşılaştırıldığında, ADA son yedi günde %25’ten fazla kazanırken, piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi %60’lık değer kazandı. Ralli devam ederse ve ADA 50 günlük hareketli ortalamanın yerel direncini kırarsa, kripto paralar için bir sonraki direnç, mevcut 0,55 dolar fiyatının %55 üzerinde kalan 200 EMA olacaktır.

Genel olarak, kripto para piyasası, son birkaç aydır düşüş eğiliminde olmasına rağmen güçlü kalıyor ve sürekli yükseliyor. Toplam piyasa değeri şu anda 1 trilyon dolar ve Bitcoin son 37 günün en yüksek fiyatı olan 23.849 dolardan işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz