BNB; Tron (TRX); Bitcoin Cash (BCH) Teknik Analizi

1
1126

BNB
BNB’ye dolar paritesinde baktığımızda tamamlanan çanak formasyonu sonrası sert bir yükselişten sonra Bitcoin’in geri çekilmesiyle beraber çanak üst noktasının tekrar test edildiğini ve güzel bir direnç olarak çalıştığını görüyoruz. Oluşan çanak formasyonunun yapısı gereği BNB’de teknik olarak 30 dolar seviyeleri hedeflenebilir.

Orta ve uzun vadeli olarak BNB/USDT paritesinde Golden Cross ortalama 4 gün sonra gerçekleşecek gibi gözüküyor. Trend dönüşümü için önemli bir sinyal olan Golden Cross sonrası uzun vadeli yatırımcılar için cazip bir teknik gösterge daha olumlu sinyal üretmiş olacak.

Kısa vadeli yatırımcılar için aşağı yönlü dikkat edilmesi gereken seviye 20 MA’nın da geçtiği 22 dolar seviyesi olmalı.

Tron (TRX)
Tron’da aslında önemli bir formasyonu tamamladıktan sonra Bitcoin’in azizliğine uğrayan kripto paralardan. Warren Buffett’la yenilen yemekten sonra artışa geçen Tron; Steemit platformunun Tron altyapısında çalışacağının duyurulmasının ardından daha da sert bir yükseliş gerçekleştirmişti.

Çanak üst bandında dirençle karşılaşmasının arkasından fincan kulp formasyonuna evrilen Tron bu seviye kırıldıktan sonra yükseliş yaşarken BTC’den düşüş gelmesi aşağı yönlü bir baskı yarattı. Her ne kadar 20 MA’sının aşağısına sarksa da kapatmaları bu seviyenin üzerinde yapmayı başaran Tron için 20 MA seviyesinin güçlü bir destek noktası olduğunu görüyoruz. 222 seviyesi TRX/BTC paritesinde önemli bir seviye bu seviyenin kırılmasıyla 243’lere varan yükselişler Tron’da söz konusu olabilir.
Bitcoin CASH (BCH)
Bitcoin Cash madenci ödül yarılanması sürecinde oldukça volatil bir görüntü sergiliyor. Yine sert bir yükseliş trendi içersindeyken hemen tüm altcoinler gibi BTC’nin hareketiyle sert bir düşüş yaşayan BCH, Bitcoin’deki toparlamayla beraber dönüş emareleri gösteriyor. Grafiğe baktığımızda 430 dolar seviyesinin kritik bir direnç olduğunu; Buranın kırılmasıyla beraber BCH için ilk etapta 460 dolarlar arkasından da uzun zamandır yatırımcısının beklediği 500 dolar seviyelerini test etmesi mümkün.

BCH için yatırımcısının dikkat etmesi gereken en önemli konu madenci ödül yarılanması süreci. Bu süreç içersinde oldukça sert fiyatlanma yapan BCH belli bir noktadan sonra sert düzeltmelere gidebilir. Litecoin’de örneğinde olduğu gibi yarılanma tarihi yaklaştıkça kar satışları gelmesi beklenmelidir.

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz