Blockshow 2019’a Dair Kaçırdığınız Her Şey

0
375

14-15 Kasım tarihlerinde düzenlenen Blockshow Asya 2019 sektörden önemli isimleri ağırladı.

Panel’in belki de en unutulmaz anı, CZ’nin kripto temalı şarkılan seslendiren müzisyen Lil Bubble ile sahneye çıkmasıydı.

CZ’den Çin Blockchain yorumu

Zhao, Çin’in merkez bankasının çıkaracağı dijital para birimi hakkında görüşlerini belirtti. Sistemin para biriminin ekonomik etkisini genişletmeye yardımcı olacak Renminbi’nin Blockchain tabanlı bir versiyonu olmasını beklediğini söyledi.

Blockchain’in geleceği

Genel olarak, etkinlikteki uzmanlar, Bitcoin sadece kripto para birimi iken, Blockchain’in yeni bir bağlantı çerçevesi olduğunu kabul ediyor gibiydi. Konuşmacılar ayrıca, “Merkezi olmayan bir ekosistemde işbirliği: neden hükümet ve şirketlerin buna ihtiyacı var” başlıklı bir panel düzenledi.

Katılımcılar, Bitcoin’in yanı sıra Blockchain’in ekosistem bağlantısına ve bilgiye güvenilir, merkezi olmayan bir biçimde izin verdiğini açıkladı.

Ayrıca, Blockchain platformu NEO’nun kurucusu Da Hongfei, konuşmasında ademi merkeziyetçiliğin önemini vurguladı.

Bu arada, Singapur Para Makamı FinTech baş görevlisi Sopnendu Mohanty, yeşil finansın geliştirilmesinde vazgeçilmezliğini vurgulayarak, ekonomi için Blockchain’in öneminden bahsetti.

Bitcoin ve altcoins üzerine bakış açıları

Altcoins hakkında konuşan VeChain kurucusu Sunny Lu, token değerinin çoğunlukla keyfi olduğunu belirtti.
Distributed Lab CEO’su ve kurucu ortağı Dr. Pavel Kravchenko, Bitcoin’in kurumlar tarafından benimsenmesinin BTC fiyatlarının düşmesine neden olabileceği görüşünü paylaştı.

15 Kasım’da konuşan Samson Mow, Tether’in ilk hamle avantajının rakipler karşısında büyük bir avantaj sağlamasına rağmen, ulusal kripto para birimlerinden stabilcoin’lere olan talebi düşüreceğini söyledi.

Blockchain ve yapay zeka üzerine

SingularityNet’in CEO’su Ben Goertzel yapay zeka konulu bir sunum yaptı ve Blockchain ile yapay zekanın birleştirilmesi hakkında konuştu. Goertzel ayrıca SingularityNet ve PayPal arasında yeni bir ortaklık ilan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz