Blockchain Life 27-28 Şubat tarihlerinde Dubai’ye Geliyor!

0
371
Blockchain Life
Blockchain Life

Blockchain ve kripto para birimi sektörlerinin önde gelen temsilcileriyle sektöre yeni başlayanları bir araya getiren Blockchain Life Forumu, bu sene 27-28 Şubat tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek. 2017’de başlayan forum, hızla kripto para birimi endüstrisindeki önemli etkinliklerden biri haline geldi.

Neden Dubai?
🌏 Dünyanın kripto sermayesinin döndüğü yer olan Dubai, inovasyon merkezi ve kripto endüstrisinin en yetenekli insanları için bir mıknatıs gibi. Bu nedenle, efsanevi Blockchain Life Forum’un Dubai’de yapılacak

💥 Blockchain Life 2023, 27-28 Şubat tarihlerinde Atlantis the Palm’da gerçekleşecek! Daha fazla bilgi edinin: https://blockchain-life.com/asia/en/
SalAdLabs promosyon kodunu kullanarak %10 indirimli bilet satın alabilirsiniz.

4000’den fazla katılımcının dahil olacağı bu yılki etkinlikte, 70 konuşmacı yer alacak. 100 ülkeden birçok büyük şirket ve ve bu şirketlerin CEO’ları da etkinliğe katılanlar arasında olacak. Foruma önemli endüstri patronları, hükümet temsilcileri, uluslararası şirket ve fonların başkanları, yatırımcılar, gelecek vadeden girişim ekipleri ve sektöre yeni başlayanlar katılım sağlayacak.

🔸 Mehdi Farooq – Kıdemli tokenomik analisti,Animoca Brands
🔸 Arpit Sharma – Global İşletmelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Polygon Technology
🔸 Gabriel Abed – Barbados’un BAE Büyükelçisi
 Vineet Budki – Cypher Capital CEO’su
🔸 Manan Shah – Avalance Global Solution CEO’su ve 50 kişi daha
SalAdLabs
promosyon kodunu kullanarak %10 indirimli bilet satın alabilirsiniz.

Blockchain Life, kripto para birimleri endüstrisinde gelişim sağlamayı amaçlayan evrensel bir platformdur. Bu sebeple bu forumda kripto paralara yeni girişen kişiler sektöre ilk adımlarını atabilecekken, profesyoneller iş bağlantıları ağlarını önemli ölçüde genişletecek ve yeni iş ortakları bulabilecek. 

Blockchain Life 2023 etkinliği ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz