Bitcoin’de Yükseliş Başladı, Kritik Seviye Geçildi Hedef 8100$

0
841

6500 dolarlara iğne atarak son dönemin en düşük seviyesini gören Bitcoin’de kritik 7300$ seviyesi aşıldı. Bir süredir bu seviyeyi test eden Bitcoin sonunda geçerek 7650$ seviyesine kadar değdi.
Kısa vadede hedeflere baktığımızda yükseliş devam ederse 4 saatlik grafikte çanak formasyonu oluşturması için düşüşe başladığı 8100$ seviyesi gelmesi beklenmelidir. Eğer formasyon tamamlanırsa hedeflenecek seviye 9700$ olacak. 8100 dolar günlük grafikte aynı zamanda 20 günlük hareketli ortalamanın da oradan geçmesiyle ciddi önem arz eder hale geldi. 8100’ü geçmek için piyasada ciddi bir likiditeye ihtiyaç duyulacak gibi gözüküyor ancak kırılması durumunda piyasalarda bahar havası yaşanabilir.

Bugün günlük kapatma bu seviyelerde olursa RSI 30’u, Stoch RSI 20’yi yukarıya doğru kırarak aşırı satış durumunun bitip trendin yukarıya doğru döndüğüne işaret edecek.  Bitcoin’de genel olarak gidişat çok olumlu gözüküyor. Kar satışları sonrası 7300$’ın altına düşülmediği sürece Bitcoin’de teknik göstergeler kısa vadede Çin’den gelen olumsuz haberlerin etkilerini silecek gibi gözüküyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz