Bitcoin ve Ethereum Düşmeye Devam Ediyor

0
258
Bitcoin ve Ethereum
Bitcoin ve Ethereum

FED açıklamasının ardından sabit kalan ve ardından birkaç yüz dolar yükselen Bitcoin daha sonra düşüşe geçti. Sadece son kazanımlarını silmekle yetinmeyen Bitcoin fiyatı bugün, Şubat ayının sonundan bu yana en düşük noktasına ulaşana kadar düşüşünü sürdürdü. Sadece 24 saat içinde %8 düşen Bitcoin, stabilize olmadan önce 36.000 doların altına indi. Aynı zaman diliminde %7 kaybeden Ethereum şimdilerde 2.700 dolara geriledi.

En iyi on kripto para biriminin geri kalanı %5 ile %9 arasında kayıplarla karşı karşıya kaldı. Daha dün, kripto varlık fiyatları, Federal Rezerv’in birçok traderın beklediğinden biraz daha düşük bir faiz oranı artışı açıklamasının ardından Çarşamba günü hisse senetleriyle birlikte belirgin şekilde yükseldi. Dow Jones Sanayi Ortalaması %2.8 artış kaydederken, teknoloji yığını Nasdaq %3.2 artış kaydetti.

Yıla 46.700 dolardan başladıktan sonra, Bitcoin nadiren bu işaretin üzerine çıkarken yukarı ve aşağı hareket etti. CoinMarketCap verilerine göre, şimdi yıl için %21’in üzerinde düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz