Bitcoin Son Bir Günde 9 Bin Dolar Düştü

0
293

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son yirmi dört saatte 9 bin dolarlık bir düşüş kaydetti ve 32 bin dolara geriledi. 10 Ocak’ta Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi 41.700 dolara ulaştıktan sonra ani bir düzeltme kaydetti. Bitcoin’in volatil bir varlık olması nedeniyle yeni zirveye ulaşmasının ardından Bitcoin’in düşüşe geçmesi bekleniyordu.

Yatırım devi Guggenheim Partners’ın küresel baş yatırım sorumlusu Scott Minerd, Bitcoin düşüşü başlamadan hemen önce Twitter hesabından “Bitcoin’in parabolik yükselişi yakın vadede sürdürülemez” dedi. Bununla birlikte Quantum Economics’te Bitcoin analisti olan Jason Deane, düşüşün ardından bunun boğa piyasasının sağlıklı bir parçası olduğunu ve yeniden yükselmeden önce bir toparlanma alanı olduğunu ifade etti.

Kripto endüstrisindeki pek çok kişinin yatırımcıların sakin olmaları çağrısında bulunmasına rağmen, Bitcoin’in fiyat düşüşü bazı yatırımcıların Bitcoin’lerini satmalarına neden oldu. Daha küçük Bitcoin sahipleri piyasaya tepki gösterirken, büyük miktarlarda Bitcoin tutan yatırımcılar kripto paralarını satmayı düşünmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz