Bitcoin Konferansı Ethereum’a Yaradı

0
279

Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone, Twitter’da piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’dan bahsetti. Bitcoin 40 bin dolar seviyesine yükselirken, Ethereum geçtiğimiz haftadan bu yana önemli bir değer artışı kaydetti ve 2.300 dolara yükseldi. Elon Musk ve Jack Dorsey gibi ünlü isimlerin Bitcoin’in benimsemesini artırmak için konuşma yaptığı The B Word konferansı, en büyük altcoin olan Ethereum yükselişini tetikledi.

McGlone yayınladığı paylaşımda Ethereum’un The B Word konferansının galibi olup olmadığını merak etti. McGlone Ethereum’un altın ve Bitcoin karışımına katıldığını yazdı ve Ethereum’un yükselişini gösteren bir tablo paylaştı. Bu yıl daha önce McGlone, Bitcoin’in altın için olduğu kadar Ethereum’un da fintech endüstrisi için devrim niteliğinde olduğunu tweetledi. CoinMarketCap’e göre Bitcoin son bir haftada %24 yükselirken Ethereum bu süre içinde %28 değer kazandı.

Bu arada Bloomberg’in baş emtia stratejisti hem Bitcoin’i hem de Ethereum’u destekliyor. McGlone birçok kez Bitcoin’in 100 bin dolara ulaşma yolunda olduğunu tahmin etti. Analist her iki kripto para birimi için yükselişini sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz