Bitcoin Fiyatı Ne Olacak? BTC Teknik Analizi

0
1353

Bitcoin (BTC) 2 kere 10 bin dolar üzeri denemesi yaptıktan sonra bir miktar geri çekilme yaparak 9.600 dolar bandına yerleşmiş bir görünüm sergiliyor. Daha önceden de söylediğimiz gibi önemli bir çanağı günlük grafikte tamamlayan Bitcoin için yukarı yönlü 10.400 dolar seviyesi oldukça önemli bir seviye. Bu seviyenin kırılması durumunda Bitcoin için formasyon fincan kulp formasyonuna evrilecek olup sert bir yükseliş dalgası gelebilir. Ancak bu seviyeden evvel Bollinger bandının orta çizgisi de olan 20 MA’nın kırılması gerekli. Bugün itibariyle de bu seviye 9.850 dolar seviyesinden geçmekte.

Aşağı yönlü bir harekette ise Bitcoin için 9 bin dolar seviyesi önemli bir destek konumunda. En önemli destek seviyesi olarak da 8.800 dolar bandını gösterebiliriz. Zira 8.800 doların kırılması halinde Bitcoin için düşüşün sertleşmesi gündeme gelebilir.

Bitcoin’le alakalı teknik olarak yarın gece yarısı gelecek olan haftalık kapatma oldukça önemli. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta lider kripto para birimi haftalık kapatmasını 10 bin doların üzerinde yapmayı başarmıştı. Bu hafta kapatmanın hangi seviyede geleceğini yarın gece göreceğiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz