Bitcoin Fiyatı 9.100 Dolara Geriliyor!

0
257

Bitcoin son dönemin en karmaşık haftalarından birisini yaşıyor. Bu hafta içerisinde fiyatının 9.400 dolarlı seviyelerin üzerine çıkması ve ardından tekrar 9.000 dolar altına gerilemiş olması nedeniyle yatırımcılara kafa karışıklığı yaratırken, bir tarafta ise yatırımcılara alım imkanı sundu. Birçok kripto para yatırımcısı bir hafta içerisinde çok kez ”alım yapayım mı, yapmayım mı?” diye düşünürken bazı yatırımcılar ise ”alıma devam mı, satışa başlamanın zamanı mı?” diye düşünmeye başladı.

Bitcoin bugün ise sabah saatlerinden itibaren TSI 10.30’da 9.100 dolardan kendisine alıcı ararken düne oranla 300 dolar kayıp yaşamışa benziyor. Yatırımcıların gün içerisinde yapacak oldukları alım-satımlara bağlı olarak fiyatın daha fazla yükselmesi mümkün olsa da kripto para yatırımcılarının özellikle de son günlerde daha dikkatli olması gerekiyor.

Kısa süre içerisinde fiyatın tekrar 9.400 doları geçebileceği iddia edilse de kripto para birimi analistleri fiyatın bu dönemde daha farklı hareket edebilecek olduğu ve bu sebeple yatırımcıların kısa orta vadeli olarak dikkatli olmaları gerektiğini ifade ediyorlar.

*Bitcoin fiyatı zaman zaman yükselebilir ve zaman zaman düşebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz