Bitcoin Dominansı Kritik Seviyeyi Geçti – BTC ve Altcoinlerde Son Durum

0
1415

Bitcoin’in 10.000 dolar üzerine çıktığı dönemde içerideki paranın altcoinlere akmasıyla güzel yükseliş yaşayan pek çok kripto para dominansın tekrar yükselmesiyle ciddi düşüş yaşadı.

Tradingview BTC Dominans verilerine göre, Bitcoin dominansı %65’i geçti. Bitcoin fiyatı düşse de yükselse de volatile ile birlikte dominansın %66′ya kadar yükselmesini bekleyebiliriz yani altcoinlerde düşüş devam edebilir. BTC dominansı tekrar %64‘ün altına inmeden altcoin almak için kesin uygun zaman değil. Dominans yukarı giderse ve 67’nin üzerine çıkarsa pek çok altcoini %10-%30 daha ucuz alma durumu ortaya çıkacaktır.

Anlık olarak 9186 dolardan işlem gören Bitcoin’de fiyat bollinger bandının altına yapışmış bir şekilde devam ediyor. Buralardan bir düzeltme gelip tekrar yukarıya atması çok muhtemel. 9226‘dan geçen 50 günlük ortalamanın üzerinde kalması durumunda BTC’de düşüş durabilir ve Fiyat 9200-9800 bandında bir süre oynamaya başlar.
Eğer burada tutunamazsa aşağıya doğru bir kanal açılmış olacak. 9200 ile başlayan kanalda önümüzdeki en büyük destek, yükseliş trendinin kalesi 8780 dolardan geçen 200 günlük ortalama olacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz