Bitcoin Cash’i yaygınlaştırmak için 200 milyon dolarlık fon!

0
441

Kripto para yatırımcısı Roger Ver tarafından desteklenen Bitcoin.com; Bitcoin Cash (BCH) kullanımını yaygınlaştırmak için 200 milyon dolarlık yatırım fonu kurulacağını duyurdu.

“BCH Ecosystem Investment Fund” (BCH Ekosistemi Yatırım Fonu) isimli fon üzerinden BCH ve BCH blockzincirinin kullanımını arttırabilecek ödeme ile alakalı startupları destekleyecekler. Ödeme aracıları, havale işlemcileri, cüzdanlar ve benzeri finansal hizmetler üzerine proje geliştiren firmalara destekler vereceği belirtilen fon ile ilgili detaylar daha ortaya konmadı. Yakın zamanda ayrı bir websitesi üzerinden daha detaylı bir duyuru yapılacağı belirtildi.

Hard fork sonrası ciddi yara alan Bitcoin Cash son dönemde yatırım ve kullanım anlamında ciddi bir toparlanma içine girmişti. Takribi olarak 24 Mayıs‘da madenci ödül yarılanması gerçekleşecek olan BCH’de geliştiriciler, halvingle beraber olası teknik sebepli fiyat yükselişini yatırım ve pazarlama alanında da destekleyerek BCH’nin 2020 yılının kazananlarından olması için yoğun çaba sarf ediyor. BCH önümüzdeki dönemde kendinden sıklıklıkla söz ettirecek kripto paralardan biri olacak gibi gözüküyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz