Binance Ünlü Tabloların NFT’lerini Açık Artırmaya Çıkarıyor

0
335

Binance NFT Marketplace bugün, platformun müzenin ana sergisinden ünlü tabloların dijitalleştirilmiş bir koleksiyonunu açık artırmaya çıkaracağını duyurdu. Bunun için Ermitaj Müzesi ile ortaklık kuran Binance birçok ünlü tablonun NFT versiyonlarını açık artırmaya çıkaracak. Eserler arasında Leonardo da Vinci’nin “The Madonna and Child”, Giorgione’nin “Judith”, Vincent Van Gogh’un “Lilac Bush”, Wassily Kandinsky’nin “Composition VI” ve Claude Monet’in “Corner of the Garden at Montgeron”un dijital reprodüksiyonları yer alıyor.

NFT’ler son aylarda popülerlik kazandı. NFT’lerin kullanım durumları, Binance’in en son açık artırmasında olduğu gibi, dijital koleksiyonlardan, müzikten ve oyun içi tokenlerden sanat eserlerine kadar uzanmaktadır.

Binance NFT, daha yüksek işlem hacmi hedefliyor

Bu yıl Haziran ayında piyasaya sürülen Binance NFT Marketplace, Binance’in kendi blok zinciri altyapısıyla oluşturulmuş dijital çalışmaları içeriyor ve “dünyanın en büyük NFT ticaret platformunu en iyi para basma, satın alma ve takas deneyimiyle sağlamayı” hedefliyor. Ancak, platformdaki işlem hacimleri şu ana kadar nispeten düşüktü. Binance’in Ermitaj Müzesi ile yaptığı son ortaklık Binance’in işlem hacimlerine katkı sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz