Binance, Kazakistan’da Faaliyet Göstermek İçin Onay Aldı

0
326
Binance
Binance

Kripto borsası Binance, Kazakistan’da faaliyet göstermek için Astana Finansal Hizmetler Otoritesinden (AFSA) ön onay aldı, bu, dijital varlık alım satım tesisi ve saklama sağlayıcısı olarak faaliyet göstereceği anlamına geliyor.

AFSA, Orta Asya ülkesinde herhangi bir Binance kuruluşuna prensipte onay veren ilk şirkettir. AIFC, start-up’ların düzenlenmiş faaliyetler yürütmesine izin verir. Şirket Pazartesi günkü bir blog yazısında Binance Kazakistan’ın operasyonlara başlayabilmesi için hala tam başvuru sürecini tamamlaması gerektiğini söyledi.

Şirket, Mayıs ayında ülkenin dijital varlık düzenlemesini geliştirmesine yardımcı olacağını söyledi. Aynı zamanda borsa, uyumluluk ekibini güçlendirdi ve geçen yıl İngiltere ve Japonya ve bu yıl Özbekistan ve İsrail gibi yerlerde düzenleyicilerin öfkesini çektikten sonra Fransa, Dubai ve İspanya gibi ülkelerden onaylar aldı. Binance CEO’su Changpeng Zhao blogda, “Bu, Binance’in uyum öncelikli bir borsa olma ve dünya çapında güvenli ve iyi düzenlenmiş bir ortamda ürün ve hizmetler sunma taahhüdünü daha da ifade ediyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz