Binance Cloud Duyuruldu! Yatırımcılar Kendi Kripto Para Borsasını Açabilecek

0
659

Binance kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao Binance Cloud’u resmi olarak duyurdu. Yapılan duyuruya göre Binance borsasının bu yeni platformu kullanıcıların ve ortakların Binance’in endüstri lideri teknolojisi, güvenliği, likiditesi ve saklama hizmetlerine dayalı dijital varlık alışverişleri başlatması için hepsi bir arada bir altyapı platformu olarak hizmet verecek. Ayrıca bu platform fonları yönetmek için bir kontrol paneli, bir dizi ticaret çifti ve kripto para listesini de destekliyor. Yatırımcılar tüm bu özellikleri Binance altyapısı ile kendi borsalarını açmak için kullanabilecekler.

Binance’in yeni bulut çözümü kullanıcılara yerel pazarlarında bir kripto platformu oluşturma yöntemi sağlayacak. Ek olarak yapılan açıklamada Binance bunlarla sınırlı kalmayıp ileride özelliklerini arttıracağını duyurdu. Gelecekte Binance Cloud staking, OTC, IEO platformu ve opsiyon sözleşmeleri gibi çeşitli özellikler eklemeyi planlıyor.

Binance CEO’su ayrıca diğer hazırlıklar uygun olursa herhangi bir ortağın üç ila beş gün içinde bir borsa başlatmasına izin vereceğini belirtti. Orijinal duyuruya göre, Binance Cloud tarafından tamamen desteklenen ilk büyük dijital varlık borsası, Mart 2020’nin başlarında hizmete girecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz