Biconomy Borsası 50,000$’lık BIT Token Airdrop’una Başlıyor!

0
512

Kanada merkezli Biсonomy.com borsası kendi resmi borsa token’ı olan BIT Token‘ı duyurdu. Güçlü bir küresel topluluk oluşturmak amacıyla Biconomy borsası, önde gelen kripto varlık izleme platformu Coinmarketcap’ta tam 50.000 dolarlık devasa bir airdrop düzenliyor.

BIT tokenini ücretsiz almak için kripto yatırımcılarının airdrop koşullarında belirtilen basit görevleri tamamlaması gerekiyor. Airdrop 20 gün sürecek ve 50.000$’lık ödül 10.000 kazanan tarafından paylaşılacak.

Ayrıca, token halka açık ticarete başladı ve 6 Eylül 2021’deb itibaren PancakeSwap DEX’te dünyanın her yerinden yatırımcıların kullanımına açıldı.

BIT Token $50,000 Airdrop kampanyasına katılmak için:
https://coinmarketcap.com/currencies/biconomy-token/airdrop/

BIT Token PancakeSwap üzerinden almak için: https://pancakeswap.finance/swap?outputCurrency=0xc864019047b864b6ab609a968ae2725dfaee808a

 

BIT TOKEN NEDİR VE NE İŞE YARAR?

Biconomy Token – BIT, Biconomy.com kripto para borsasının para birimidir. BSC’ye dayalı merkezi olmayan bir dijital varlıktır ve BEP20 uyumludur. BIT’in değeri kısmen Biconomy kripto borsasının itibarına bağlıdır, ancak diğer faktörlerin de etkisi vardır.  BIT token sahiplerine, güvenilir ve istikrarlı bir varlık haline gelmesini sağlayacak olan BIT tokeninin aşağıda belirtilenler gibi yardımcı programlarını sunarak doğrudan faydaları olacak;

  • BIT deflasyonist bir model benimsemekteir: her işlemin %4’ü imha için aktarılır ve %2’si tüm BIT sahiplerinin cüzdanlarına tahsis edilen %6 vergi alır. Şu anda hiçbir borsa jetonunun böyle bir deflasyonist modeli ve fayda avantajı yok!
  • Borsanın para birimi işlem işlem ücretleri için kullanılacaktır, işlemleri BIT tokenları geri almak ve yakmak için bu ücretin %50’si kullanılacaktır diğer %50’si token sahiplerine USDT biçiminde airdrop olarak gönderilmektedir.
  • BIT token sahipleri, Biconomy borsasında, bekletilen token sayısına bağlı olarak özel trade komisyonu koşullarına sahip olacaktır.
  • BIT tokenleri hold’lamak, Biconomy Foundation tarafından yatırım yapılan yüksek kaliteli blokzinciri projelerinden pay alma fırsatı sunar.
  • Biconomy, sözleşme bölümünü 2021’in dördüncü çeyreğinde başlatmayı umuyor ve gelirin karşılık gelen kısmı, BIT’yi yeniden satın almak ve yakmak için kullanılacak.
  • Takip planı kullanım durumu: Akıllı zincir, DEX, NFT ve Biconomy’nin diğer potansiyel ürünlerine BIT token kullanılacaktır.

BICONOMY VE BIT TOKEN YOL HARİTASI

Biconmy  2 yıllık uzun vadeli bir stratejik yol haritası yayınladı. Yol haritasında yer alan ve 2022’de uygulanacak olan marj ticareti ve vadeli işlem ticareti gibi stratejik ticaret ürünlerine ek olarak, kendi staking ürünü de bulunuyor. BIT Token, Eylül 2021’in sonunda borsada işlem görmeye başlayacak. Bu ürün BIT Token sahiplerinin varlıklarına karlı bir şekilde yatırım yapmalarına ve iyi karlar elde etmelerine olanak tanıyacak. Bu ürünün büyüyerek çok sayıda araçla gerçek bir tam teşekküllü DeFi ürününe dönüşmesi planlanıyor.

Ayrıca, Biсonomy borsası kendi SWAP Ürününü oluşturma sürecinde olduğunu açıkladı. Bu sayde herhangi bir kripto para birimini anında kolayca trade yapma, herhangi bir kripto para birimiyle BIT Token satın alabilme hatta ticaret becerileri olmadan bile, basit ve rahat bir şekilde alım satma işleri yapma özellikleri elde etmiş olacak.

Biconomy Borsasını Social Networklerde takip etmek için:

https://t.me/Biconomy_Global

https://www.facebook.com/BiconomyGlobal

Website: https://biconomy.com/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz