Bakkt’ın Eski CEO’su CFTC İle İlgilenen Komisyona Katıldı

1
313

Bakkt’ın eski CEO’su ve Georgia Eyaletinin yeni Senatörü Kelly Loeffler, büyük mali düzenleyici Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) denetlenmesine yardımcı olacak. Yakın zamanda ABD Senatosu’na yemin eden Loeffler, CFTC’yi denetleyen Senato Tarım Komitesi’ne katıldı.

2018’den itibaren Bakkt’ta CEO olarak görev yapan Loeffler, Aralık 2019 başında emekli Senatör Johnny Isakson’un yerini almak üzere atanmasından sonra firmadaki görevini bıraktı. Geçtiğimiz gün ABD Senatosu’nda yemin ederek Georgia Eyaletinin yeni Senatörü oldu. Loeffler, şimdilerde ise Senato’da CFTC’yi denetleyecek olan komisyona katıldı.

Ayrıca Bakkt’ın eski CEO’su olan Kelly Loeffler’ın ABD Senatosu’nda CFTC ile ilgilenen bir komisyona katılmasının bir çıkar çatışması meydana getirebileceği konuşuluyor.

1 Yorum

  1. Uzun süre büyük ümitlerle beklenen BAKTT açıldığında ortalığı kasıp kavuracak gibi bir hava estirilmişti ama beklentileri karşılayamamış gibi bir hava var şuan. En son baktığımda 8000 BTC toplanmış görünüyordu. Ortada bir sorun var ama bu sorunun ne olduğunu bilen yok sanırım. 64 milyon $ bu sektör için yetersiz gibi geldi bana. Yeni bir All Time High yaşanırsa kârını alıp çıkanlar ve tekrar düştüğünde topladıkları BTC’yi faize aktarırsa o zaman bakkt çoşar diye düşünüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz