Asya’nın En Büyük Web3 Etkinliği TOKEN2049 200 Sponsor ile Yeni Bir Rekor Kırdı

0
374
TOKEN2049
TOKEN2049

Asya’nın önde gelen kripto konferansı TOKEN2049, 28-29 Eylül tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan etkinlik için yeni bir grup isim sponsoru ve konuşmacı duyurdu. Bu yıl, dünyanın en öncü projelerinden bazılarının, Formula 1 Singapur Grand Prix 2022 yarışı öncesinde, kripto endüstrisinin Asya’daki ilk büyük yüz yüze etkinliği olacak olan etkinlikte bir araya gelmesiyle heyecan verici bir etkinlik haftası gerçekleştirerek, konferansın Singapur’daki ilk çıkışına işaret ediyor.

Etkinlikle ilgili artan heyecanın farkında olarak, TOKEN2049 Singapur’un sponsor listesi son üç hafta içinde 200 firmaya ulaştı. İsim sponsorları listesine yeni eklemeler arasında yeni nesil kripto spotu ve türev ticaret borsası OKX; önde gelen donanım cüzdanı üreticisi Ledger; dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Kucoin; Hong Kong merkezli dijital varlık borsası AAX; dünyanın en büyük kripto para türevleri platformu Bitget; ve bu yılın başlarında ana ödeme kurumu lisansını alan Singapurlu kripto borsası Coinhako yer aldı.

Bu yılki Başlık Sponsoru serisine kayda değer bir ekleme, dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncuyu gören lider MMORPG serisi Legend of Mir’in yaratıcısı olarak bilinen, önde gelen Güney Koreli oyun şirketi WEMADE’dir. WEMADE, 2020’den beri blok zincir oyunlarına hizmet ediyor ve şu anda WEMIX platformunda, 1 numaralı oyna-kazan MMORPG MIR4 dahil olmak üzere 14 oyun yer alıyor.

Bir WEMADE sözcüsü, “Sektörün eşi görülmemiş seviyelerde büyümesi ve küresel olarak kanalize ettiği yenilik miktarı ile TOKEN2049 ve katalize edeceği önemli konuşmalar daha iyi bir zamanda gelemezdi.” dedi.

Asya Kripto Haftası’nın  en önemli etkinliği olan konferansın dünyanın dört bir yanından 3.000 katılımcı çekmesi bekleniyor. Bu yılın etkileyici kadrosunda, önde gelen açık kaynaklı ve gözetimsiz likidite protokolü olan AAVE’nin Kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov’u; Dragonfly Capital’in Yönetici Ortağı Haseeb Kureshi; ve Starkware’in Kurucu Ortağı ve Başkanı ve gizliliği koruyan kriptografik kanıt olan zkSTARK’ın ortak mucidi Eli Ben-Sasson bulunuyor.

Etkinlikteki paneller ve açılış konuşmaları, değişen düzenleyici ortamdan ve kurumsal yatırım trendlerinden metaverse, Web3’ün yükselişine ve bunun ana akım farkındalık yoğunlaştıkça endüstri için nihayetinde ne anlama geleceğine kadar geniş bir gündemi ele alacak şekilde düzenlendi.

Singapur etkinliği, token ekonomisinin dünya çapındaki endüstrileri ve toplulukları dönüştürme potansiyelinin ortasında TOKEN2049 tarihinin en büyüğü olacak. Daha geniş ana kitleler arasında artan ilginin bir kanıtı olarak, dünya lideri kripto ticaret uygulaması ve web3 platformu OKX’in yeni marka elçisi McLaren Racing Formula 1 pilotu Daniel Ricciardo da Pazar günkü Singapur Grand Prix 2022 yarışı öncesinde konferansta konuşacak.

Bu yılki konferansta ek konuşmacılar arasında Proof-of-Stake blok zinciri platformu Tron’un Kurucusu Justin Sun ve merkezi olmayan Ethereum ölçeklendirme platformu Polygon’un Kurucu Ortağı Sandeep Nailwal da yer aldı.

200 sponsorluk dönüm noktası hakkında yorum yapan TOKEN2049‘un kurucusu Raphael Strauch,  Rakamlar yalan söylemez ve bu ezici ilgi ve enerji sadece sektör için iyiye işaret ediyor. Bu Eylül ayında Singapur’dan ortaya çıkacak konuşmaları ve çözümleri görmekten heyecan duyuyorum.” diye ekledi.

Asya Kripto Haftası kapsamında katılımcılar, önümüzdeki haftalarda duyurulacak olan Pantera Blockchain Zirvesi Asya, Milken Enstitüsü Asya Zirvesi ve Algorand AVM Singapur dahil olmak üzere tam bir yan etkinlikler dizisine katılmayı bekleyebilirler.

TOKEN2049 Singapur hakkında daha fazla bilgi ve sürekli güncellemeler için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.asia.token2049.com/

TOKEN2049 hakkında:

TOKEN2049, her yıl Singapur ve Londra’da düzenlenen ve küresel kripto ekosistemindeki karar vericilerin fikir alışverişinde bulunmak, ağ oluşturmak ve sektörü şekillendirmek için bağlantı kurduğu önde gelen bir Web3 etkinliğidir. TOKEN2049, girişimciler, kurumlar, sektör içinden kişiler, yatırımcılar ve kripto ve blok zinciri endüstrisine büyük ilgi duyanlar için küresel bir buluşma yeridir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz