Analistler Bitcoin’de Düşüşün Devam Etmesini Bekliyor!

0
740

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı düşmeye devam ettikçe düşüş tahminleri gelmeye devam ediyor. Traderlar BTC’nin yaklaşık bin dolar daha düşeceğini tahmin ediyor. CoinMarketCap’teki rakamlara göre, Bitcoin fiyatı bir gecede 7.800 dolardan 7.200 dolara düştü ve hala da düşmeye devam ediyor. En iyi traderlar Bitcoin’in bin dolar daha düşeceğini öngörüyor. Örneğin Hollandalı analist ‘Crypto Michael’, Bitcoin’in oldukça hızlı bir şekilde düştüğünü ve bu nedenle 6.400 doların bir sonraki seviye olacağını söyledi.

Titan Ventures’ın kurucu ortağı @CryptoNekoZ da şimdilik bir yükseliş hareketi beklemediğini açıkladı. Ayrıca Twitter hesabından Bitcoin’in 7.000 dolar altına ineceğini belirtti.

Tanınmış kripto trader’ı Jacob Canfield ise Bitcoin düşerken trader ve yatırımcılara panik yapmamayı ve odaklanmalarına yardımcı olacak bir plan yapmalarını önerdi. Bununla birlikte Canfield haftalık 100 MA (7200) ve haftalık 200 MA (5000) olmak üzere iki seviye izlemeyi tavsiye etti.

Bitcoin azalmaya devam ederken, dev miktarlarda Bitcoin kayıtlı olmayan cüzdanlar ve kripto borsaları arasında hareket etmeye devam etti. Whale Alert Bitcoin’de  21.7 milyon USD değerinde iki ardışık işlem tespit etti. Transferin dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance cüzdanları arasında yapıldığı anlaşıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz