1 Milyar XRP’nin Kilidi Açıldı

0
284
XRP
XRP

XRP, ağ etkinliğindeki büyük artışı “kutluyor”; 1 milyardan fazla XRP aktarılıyor veya kilidi açılıyor. XRP ağındaki aktivite, Ripple Escrow Cüzdanında 1 milyar XRP’nin kilidinin açılması ve blok zincirinde yaklaşık 108 milyon dolar değerinde bir dizi büyük transferin ardından büyük bir artış gösterdi.

Bahsedilen işlemlerin çoğu, anonim cüzdanlar ve Bitstamp gibi borsalar arasında yapıldı. Borsaya 30 milyon dolardan fazla XRP gönderen cüzdan, sürekli olarak büyük miktarlarda coin hareket ettiriyor, bu da bir şekilde borsaya bağlı olduğu veya merkezi borsaların kullandığı birçok yedek cüzdandan biri olduğu anlamına geliyor. Diğer bir şüpheli işlem ise 100.000.000 XRP’nin doğrudan Ripple ile ilişkili cüzdandan bilinmeyen bir adrese aktarılmasıydı. Bilinmeyen cüzdan yaklaşık 30 milyon XRP’ye sahip ve sürekli olarak büyük miktarlarda XRP’yi diğer cüzdanlar arasında yeniden dağıtıyor.

Ağ, yüksek işlem etkinliğine ek olarak, Ripple’ın Escrow cüzdanından 1 milyar XRP’nin kilidinin açılmasını “kutladı”. Escrow, kullanıcıların XRP’yi bir kenara bırakmak ve belirli koşullar karşılandığında serbest bırakmak için koşullu XRP ödemeleri göndermesine olanak tanıyan XRP Ledger’ın bir özelliğidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz